‚ÄčThis design is a collaboration with Chris Tate Architecture - a modernist response to a difficult site. The site is incredibly steep and enjoys spectacular views from the top over Hahei Beach and view-shafts lower down the site between existing Pohutukawa trees.

The large, protected Pohutukawa tree at the base of the site abutting a reserve became a strong reference point for this design in that the structure of each box is limited to a series of "branches" which support each floor. These "branches" each site on a trunk like column - in the same way the large Pohutukawa supports its entire canopy from one point.

The glass frontage to each box is to frame the amazing views and every box is clad in cedar on all sides.

ArchiPro Users and Visits Counter

Automatically updated every day through our Google analytics.

914024

Sessions

410502

Users

3099283

Page Views

71884

Content and Images

To list your products, services or company on ArchiPro Click here ».