PROJECT TYPE
Residential - Contemporary

LOCATION
Lake Hawea

YEAR
2014

PROJECT DETAIL
The brief was to create a robust home for a young family capitalising on the stunning views over Lake Hawea to the mountains beyond. The design uses the topography of the site to create a split level configuration with the garage at ground floor level, the main living spaces half a level higher and the guest bedroom spaces half level higher again, positioned over the garage space. The crank in the plan form provides some privacy to the front deck from the western neighbour. Lake Hawea is known for its wind so the creation of a series of outdoor spaces and a sheltered rear courtyard was essential. This courtyard opens off the rear of the living room and offers views to the lake beyond.

ArchiPro Users and Visits Counter

Automatically updated every day through our Google analytics.

1423199

Sessions

633703

Users

5126470

Page Views

104479

Content and Images

To list your products, services or company on ArchiPro Click here ».